Retolació dels contenidors d’orgànica

Durant la setmana del 19 al 23 de novembre l’ajuntament procedirà a la retolació de tots els contenidors d’orgànica que hi ha al municipi de Riells i Viabrea.

Amb aquesta retolació es pretén oferir més informació a l’usuari i promoure la recollida selectiva de la fracció orgànica per seguir incrementant el percentatge de recollida selectiva del municipi.

En total, seran 110 els contenidors retolats amb aquesta imatge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un estudi fet per tècnics municipals assegura que, en relació a l’any passat, hi ha un increment del 25% de la recollida selectiva. Això vol dir que els riellencs i les riellenques reciclen i classifiquen les deixalles correctament. Aquest increment ha fet possible l’ampliació de més contenidors així com el canvi d’ubicació d’algunes àrees i la implantació de la recollida personalitzada en activitats situades al polígon industrial.

Pel que fa a la recollida de material orgànic, cal fer esment en el gran augment de recollida. A finals d’octubre del 2018 s’han recollit 417 tones mentre que el mateix període de l’any anterior s’havien recollit 352 tones.

Comments are closed.