Riells i Viabrea celebra la 25a edició de l’Homenatge a la Vellesa

Després de la parada obligatòria que va suposar la pandèmia amb aquesta festivitat, enguany torna l’Homenatge a la Vellesa amb la perticipació d’unes 300 persones a les activitats que organitza l’Ajuntament de Riells i Viabrea. Un merescut reconeixement a tota la gent gran del nostre poble!
L’acte es va iniciar a l’esglèsia de Sant Llop i posteriorment es va seguir al pavelló municipal per celebrar el dinar i la festa.

L’àpat el va servir el restaurant Bamassa de Sant Celoni que acostuma a servir aquest àpat als avis i àvies del municipi en el marc d’aquesta activitat, on els comensals varen poder triar el plat que més els hi agradès. També, un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut El Bruc de Riells i Viabrea ha participat en les tasques d’organització de l’acte dins del servei comunitari del programa educatiu del centre.

L’alcalde Josep Maria Bagot va fer un parlament per posar en valor a la gent gran del municipi. Posteriorment, aquesta especial edició que celebra el primer quart de segle de l’Homenatge de la Vellesa va aparèixer un pastís meravellós i també es va fer entrega d’un petit detall a les persones participants a càrrec dels regidors i regidores i de l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut El Bruc.

La festa va continuar amb el sorteig d’una panera per part del Casal d’Avis i va acabar amb ball. Agraïm a totes les persones que han format part de l’organitació i també als assistents per l’alegria i predisposició.

Comments are closed.