Riells i Viabrea habilita nous camins per comunicar més la població

El consistori de Riells i Viabrea habilita nous camins per facilitar la comunicació dels 54 Km de carrers en diferents urbanitzacions del terme municipal. També es crearà una nova infraestructura de vial saludable per a vianants i bicicletes des de l’Estacio de Tren fins a Can Salvà Petit i Boscos de la Batllòria on al final de l’avinguda Ferrocarril enllaçarà amb l’entrada a Junior Park i Can Plana. Aquesta nova infraestructura té l’objectiu de donar més seguretat entre els vials a la carretera, també s’ha incorporat un material específic per a aquesta creació que ajudarà a l’absorció d’aigua en dies de pluja i faciliti la comunicació de forma segura i sostenible.

A més a més, a la carretera GI-552 s’instalàrà un semàfor a l’entrada de Boscos de la Batlloria que va fins a Breda per facilitar l’encreuament. També hi ha previst la creació d’un pont elevat per creuar un rec que quan hi ha ventades baixa molt ple al final de l’avinguda ferrocarril on enllaçarà amb junior park i can plana.

Esperem que gaudiu d’aquest nou projecte municipal més comunicat que millorarà la mobilitat sostenible i segura de la ciutadania al municipi.

https://www.laselvatv.cat/index.php/noticies/4046-riells-i-viabrea-habilita-nous-camins-per-comunicar-mes-la-poblacio

Comments are closed.