Riells i Viabrea inaugura el seu Consell d’Entitats

El passat dilluns 21 de maig es va inaugurar el Consell d’Entitats de Riells i Viabrea.

La presentació es va fer a les 19 hores al Centre Cultural de Can Plana on va assistir un gran nombre d’entitats del poble.

El Consell d’Entitats és un òrgan participatiu que vol promoure i facilitar la comunicació entre l’Ajuntament i les entitats del municipi per promoure la cultura col·laborativa i fomentar el treball en equip. La sessió va servir per presentar els objectius del Consell d’entitats i presentar el cronograma per aquest any.  Durant  la part final de l’acte es  va acordar l’ordre del dia de la pròxima trobada on es donarà la paraula a les entitats per tal que es puguin presentar públicament, es definiran els espais comuns i es tractarà la nova llei de protecció de dades.

El Consell d’Entitats es reunirà un cop cada dos mesos. La propera reunió serà el 18 de juny i es tornaran a veure al setembre i al desembre.

Les entitats municipals fan una valoració molt positiva de la constitució del Consell i s’ofereixen a participar en les següents trobades. Algunes d’elles van afirmar que trobaven a faltar un espai on trobar-se i posar en comú les tasques que es fan a Riells, així com discutir i encarar els projectes de millora pel poble. El perfil de les persones que formen part de les entitats de Riells és de gent compromesa, amb ganes de treballar i amb una actitud molt positiva.

En acabar la trobada inaugural, es va servir un refrigeri que va acompanyar a la tertúlia final.

Riells i Viabrea inaugura el seu Consell d’Entitats

 

 

 

 

 

 

Riells i Viabrea inaugura el seu Consell d’Entitats

ALTRES NOTICIES

  • Subvenció de la Diputació de girona per a actuacions municipals motivades per circumstàncies meteorològiques excepcionals
  • Resultat definitiu del procés selectiu de la convocatòria per cobrir 2 places de monitors/es de lleure pel Casal Esportiu 2019
  • Riells i Viabrea se suma a les activitats de la Setmana de la Mobilitat

Comments are closed.