Riells i Viabrea tanca la Festa Major

Aquest cap de setmana Riells i Viabrea ha celebrat els darrers actes de Festa Major del municipi essent tot un èxit de participació en tots els actes organitzats.
El tradicional sopar es va traslladar al Pavelló Municipal divendres a causa de la pluja, una activitat organitzada pel Club Riells que va oferir sopar a totes les persones assistents durant la festa major. També es va celebrar a dins del pavelló el concert de sardanes a càrrec de l’Orquestra Montgrins. I la nit va tancar amb l’actuació del grup Porto Bello a la plaça de la Vila presentant el repertori del disc “La llei universal”.

Els jocs d’aigua de dissabte al matí varen donar el tret de sortida ubicats a l’avinguda Can Salvà. A la tarda l’orquestra Selvatana amb una audició de sardanes i a continuació es va celebrar el pregó.
Les jugadores de l’equip sènior de l’Athlètic Club Riells varen ser les protagonistes de realitzar el pregó per la Festa Major de Riells i Viabrea 2022. Per tancar la nit, l’orquestra Selvatana va oferir un concert d’èxits catalans i internacionals ubicat al costat del Pavelló Municipal. Per altra banda, l’Orquestra Maribel va oferir un concert a la plaça de la Vila amb un repertori de cançons per fer gaudir al públic assistent.

Diumenge al matí es va celebrar el “Holi festival” a l’esplanada del costat del Centre Cultural la Casa Nova de Can Plana, una activitat plena de colors i alegria inspirada en el festival “indi holi” que s’inicia al principi de la primavera. La festa major ha seguit amb el concert a càrrec de “Pacto entre caballeros” fent tribut a Joaquín Sabina.
A la tarda l’espectacle a càrrec de l’escola de dansa ContraJazz va quedar anul·lat a causa de la pluja. A la nit el sopar de festa major va iniciar el cercle d’activitats, i a continuació Northen Chellos va tancar la nit amb l’actuació “Let’s rock, let’s dance, let’s chello”.

El punt final de la Festa Major es va fer amb l’obra de teatre ahir, dilluns 8 d’agost, la companyia Montcabrera Teatre amb l’obra “Pels pèls”.

L’any que ve tornem amb la Festa Major de Riells i Viabrea 2023!!!

Video “Riells i Viabrea inicia els actes de Festa Major”

Galeria de fotos de la festa major de Riells i Viabrea 2022

Comments are closed.