Riells i Viabrea valora positivament la 1a edició de la “Crematorrons”


La 1a passejada “Crematorrons” de Riells i Viabrea organitzada el passat diumenge 17 de gener va comptar amb la participació de 188 persones. Els participants inscrits han estat ciutadans i ciutadanes del municipi que han valorat molt positivament l’activitat.

La “Crematorrons” s’havia de celebrar el primer cap de setmana de reis, tot i que el pas del temporal Filomena va fer ajornar la cursa. La sortida va tenir lloc a la plaça de la Vila entre les 9 h i les 11 h i calia finalitzar abans de les 13 h. Tots els participants varen signar una declaració responsable i la sortida es va realitzar de forma esglaonada. La ruta de 6 km es podia realitzar en tres modalitats: caminant, corrent o en bici. L’activitat va passar per punts com el nou Carril Bici i el Barri de l’Estació i l’avituallament va tenir lloc al Centre Cultural.

Ferran Rodríguez, regidor d’esports de Riells i Viabrea, afirma “nosaltres hem intentat mantenir aquesta activitat per la gent del municipi, que també ens demanava dur a terme alguna activitat seguint totes les mesures.”

Un cop finalitzada la ruta, es va realitzar un sorteig en directe a les xarxes socials per tal de no acumular aglomeracions. El Jan Vera, la Montse Ruiz i l’Arcadi Taraginès han estat els guanyadors dels “3 packs de trekking”.

Des del consistori destaquem la participació dels ciutadans i ciutadanes. I la bona organització dels participants complint el protocol establert i evitant en tot moment les aglomeracions a la ruta. Agraïm a l’Espai Jove de Riells i Viabrea la seva col·laboració i esperem que aquesta activitat acumuli més edicions.

Comments are closed.