Riells i Viabrea presenta la programació del mes de juliol del Centre Cultural

Cartell de la programació

El Centre Cultural La Casa Nova acaba de presentar el programa d’activitats que s’hi realitzaran durant el proper mes de juliol.

D’entre les activitats més destacades, el sopar-concert de l’1 de juliol tornarà a ser un dels clàssics imprescindibles. El cicle de concerts de RiV amb l’actuació dels televisius Due Donne farà les dentetes de tothom qui s’acosti a l’Abadia de Sant Martí de Riells a escoltar aquest grup concursant del programa Oh Happy Day de Tv3.

Enguany, però, ens espera una gran novetat: el cicle de cinema a la fresca, amb la projecció de la pel·lícula “Inside Out” (per a tots els públics), el divendres 7; i la nit dedicada al terror, la del divendres 14, amb la projecció del film “Nunca apagues la luz” que començarà a mitjanit, pels més atrevits.

En el programa trobareu també diverses propostes de cursos, tallers i d’altres formats que de ben segur que us seran atractius.

DESCARREGA el programa d’activitats que organitza per aquest mes de juliol el Centre Cultural La Casa Nova del municipi.

Per a més informació us podeu adreçar al propi Centre Cultural.

Deja una respuesta