Robotseny 2022

A partir del 2n trimestre cada escola participant disposarà del taulell i el material per poder dur a terme el projecte a l’aula. Cada escola s’haurà de construir el perímetre amb el marc de fusta tenint en compte que les mides del tapet són de 240×118 cm. El tapet ha de tocar sempre a la cantonada del planeta terra. Si sobra per les altres vores no passa res, però tingueu en compte que el dia de la jornada el tapet de competició és just la mida del tapet.

BASES DE LA COMPETICIÓ

  1. La base serà el planeta terra. Si es toca el robot en aquesta zona no tindrà penalització, fora d’ella es descomptarà un punt.
  2. Cada prova té una puntuació i es tracta d’aconseguir el màxim nombre de punts en el temps que dura una ronda de competició (2’:40”). Els equips realitzaran 3 rondes.
  3. Es proposarà el dia de la jornada resoldre una prova “in situ”.  els alumnes podran provar el resultat de la seva programació en qualsevol moment de les seves tres rondes. Aquesta prova s’ha de resoldre dins dels 2’:40” que dura una ronda.
  4. Qualsevol peça que el robot porti a la base pot ser retirada del tapet i tornada a posar sobre el robot (sempre que estigui a la base)
  5. Tal i com quedin les peces sobre el tapet quan s’acabi el temps de la ronda és el que mirarà l’àrbitre per puntuar.
  6. Es donaran 3 premis (1r, 2n i 3r) a la suma de les puntuacions de les 3 rondes, un premi a la millor puntuació en una ronda i un premi al grup que hagi fet millor la missió insitu.
Fulletó ROBOTSENY.

Comments are closed.