Roger Torné, 2n finalista del III Concurs RiV Sona

Aquest dissabte 14 de maig es va celebrar la 2ª semifinal del Concurs Sona de Riells i Viabrea i en Roger Torné va quedar 2n finalista de l’edició d’enguany del III Concurs RiV Sona.

El trio barceloní Laie Zulu, encapçalat per Laia Navarro (veu, guitarra, caixó, controlador midi i producció de beats), i que completen Pol Maestro (guitarra elèctrica) i David Capitán (baix) van ser els encarregats de trencar els gel, amb els seus temes, que s’emmarquen en una fusió de diversos estils com ara el trap, el R&B, el pop o el jazz. Tot seguit va ser el torn del cantautor de Terrassa Roger Torné, i finalment, la sabadellenca Berta Clapés, va tancar la ronda. Tots dos cantautors, van interpretar els seus temes acompanyats per una guitarra. En el cas de Torné, en català, i en el de Clapés, també en anglès. (L’impuls, associació organitzadora de l’activitat).

Roger Torné va ser el gran triomfador de la semifinal, ja que es va endur tant el vot popular, com el suport del jurat, proclamant-se així finalista, i guanyant la gravació d’un tema al Nan Mercader Estudi de Cardedeu. Enhorabona a tots, i ens retrobem el proper dissabte dia 21 per viure la darrera de les semifinals

Aquest concurs va néixer el 2020 de la mà de l’entitat L’Impuls! i de la col·laboració de l’ajuntament de Riells i Viabrea, qui va creure des del principi en el projecte musical. La finalitat d’aquest certament és la de donar visibilitat a aquells joves grups, solistes, etc. amb un únic element en comú: la música.


Després de diverses setmanes en què es van presentar més d’una vintena de participants amb diferents propostes musicals (cantautors, indie, punk, rumba, música urbana, etc.), per fi, es va poder seleccionar als 9 candidats i candidates (Ariae, Marina Villegas, Fracàs, Berta Clapés, Roger Torné, Laie Zulu, Clara Sunyer, Con Deskaro i Lot Estalvi)
que lluitaran a les tres semifinals dels dies 7, 14 i 21 de maig, on només un de cada semifinal arribarà a la gran final del dia 11 de juny de 2022 on es lliuraran els premis i es farà la cloenda del concurs.

Comments are closed.