Sant Jordi d’Estiu

Ahir vàrem celebrar un Sant Jordi d’estiu del tot atípic, a causa de les mesures sanitàries de la Covid-19, i ben entretingut.
L’Ajuntament de Riells i Viabrea va organitzar una jornada plena d’activitats per a tots els públics que van fer més amè i festiva la data del 23 de juliol.

Malgrat les mascaretes, el rentat demans i la distància, el matí va començar amb la narració de l’Hora del conte amb la història “El Monstre de petons”, que es va celebrar al Pavelló Municipal.

I a la tarda va ser el torn de l’espectacle de màgia amb el Mag Ramó que va fer riure de valent a tots els assistents, un espectacle
familiar amb trucs i acudits que ens van deixar bocabadats; i el taller de samarretes tyedye. Amb aquest taller es va deixar constància de la creativitat i la traça creativa dels nostres joves. També, tothom qui va voler, va poder fer el seu propi bookface.
Entre tots els participants vam sortejar un puzzle de 1000 peces i estem esperant veure qui en serà el guanyador.

Al Casal del Poble, es va fer la 7a edició del recital de poesia. Aquest recital va anar a càrrec de poetes locals i van narrar textos de temàtiques diverses com ara la “poesia trobadoresca”, el “memorial Rafael Alberti” i el “memorial Isabel-Clara Simó”.

Per últim, també es va celebrar el recital de música en català i de cançons dels anys 60, a càrrec d’en Miquel Pasqual i d’en Gorka Olivé acompanyats de guitarra, piano i veu.

Moltes gràcies a tots els assistents i participants de totes les activitats. Un any més, a Riells i Viabrea, s’ha celebrat la Diada de Sant Jordi. Un dia especial per compartir i regalar cultura i amor.

 

ALTRES NOTICIES

  • Avís interrupció subministrament (consultar zones)
  • Resultats eleccions generals 2019 a Riells i Viabrea
  • L'Ajuntament minorarà les despeses de consum elèctric i d'enllumenat públic exterior

Comments are closed.