Se suspèn la visita a la Maternitat d’Elna i la projecció de la pel·lícula

La Maternitat d’Elna

L’Associació que organitza l’esdeveniment ha comunicat a aquest ajuntament que suspèn la projecció de la pel·lícula ‘La llum d’Elna’, prevista per aquest dissabte, i la visita a la Materitat d’Elna de diumenge, a la Catalunya Nord. Ens ho han fet saber a través d’aquest comunicat:

La situació política que estem vivint en aquest nostre país ens ha fet reflexionar. Ahir la Gendarmerie francesa va tancar la frontera. Avui ignorem encara si l’ha reobert. I pels propers dies s’anuncien decisions que poden afectar seriosament la ‘normalitat’. Una activitat cultural, festiva, de convivència entre els usuaris del Centre Cultural no pot convertir-se en patiment ni angoixa per saber si arribarem o no a Elna… i si arribem ignorar si podrem tornar.
És per aquest motiu que el Centre Cultural ha considerat prudent suspendre les activitats del proper dissabte tarda i diumenge.
Procurarem progrmar-la el proper trimestre si la situació ens ho permet. A tots aquells que ja heu abonat la quota pel viatge us demanem que la recupereu en el lloc on us vàreu inscriure: al Centre Cultural o a l’OAC de l’Ajuntament.
Lamentem una decisió que anul·la hores d’esforç per l’organització de vàries persones, però creiem que és la que hem de prendre.
Cordialment

Comments are closed.