Servei de Whatsapp Municipal

L’Ajuntament de Riells i Viabrea posa a disposició el servei de whatsapp municipal per tal d’agilitzar i facilitar la comunicació entre el consistori i els vilatans.

Aprofitant que la majoria de la població utilitza aquest canal de missatgeria, s’ha decidit obrir una llista de distribució per tal de fer arribar la informació local al major nombre possible de veïns. Si vols rebre aquests missatges, cal que omplis formulari d’inscripció que trobaràs a continuació i donar-nos la teva conformitat http://bit.ly/WhatsappMunicipalRiV  o també pots accedir-hi escanejant aquest codi QR amb el lector del teu telèfon mòbil.

Per tal de fer un bon ús d’aquest canal, s’ha preparat un document on es recull el funcionament, la normativa d’ús i la política de privacitat. Consulta’l aquí.

Aquest nou servei servirà per informar de tot el rellevant que passa el poble i el canal s’utilitzarà només per enviar informació. En cap cas serà un espai de conversa oberta on poder parlar amb l’Ajuntament.

Recorda que aquest canal de comunicació no és un grup i que no es podrà interactuar amb l’Ajuntament. Es tracta d’un servei d’informació municipal i, en cap cas, es respondran les trucades ni es contestaran els missatges rebuts. Tampoc servirà com a canal per a comunicar incidències o queixes. Els tràmits amb l’administració seguiran com fins ara: per registre d’entrada a l’Ajuntament.

Los comentarios están cerrados.