Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2020

Europa celebra enguany la Setmana Europea de l’Energia Sostenible del 22 al 26 de juny. Aquesta setmana té l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.
L’Ajuntament de Riells i Viabrea se suma a aquesta iniciativa que promou accions que ajudin a apoderar a la ciutadania i també a les empreses, per fer realitat aquesta nova cultura energètica, ja que el nostre planeta i el medi ambient necessiten un canvi d’hàbits i que, entre tots, contribuïm a una producció i consum més sostenibles.
Animem a tots els riellencs i riellenques que se sumin a aquesta iniciativa i que participin d’algunes de les activitats que s’hi programaran: tallers, lectures, concursos, exposicions, escape room virtual, webinars, …

 

Activitats de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2020

A causa dels requisits de seguretat indicats per les autoritats sanitàries amb motiu de la Covid-19, enguany les activitats s’ofereixen en format virtual i per tant, per a tot el territori. 

Troba totes les activitats que s’organitzen, aquí.

 

ALTRES NOTICIES

  • Llistat provisional d'admesos i exclosos de la convocatòria de tècnic/a de Gestió Cultural
  • Consells de prevenció de la Pesta Porcina Africana
  • Bossa? No, gràcies!

Comments are closed.