Talls d’aigua a la urbanització d’Ordenació

L’empresa IRRIGA ens comunica que el dia 13 d’octubre, hi haurà una sèrie de talls d’abastament d’aigua a la urbanització d’Ordenació per fer diferents tasques de connexions de canonades, els carrers afectats són els següents:

• Connexió de la canonada provisional del carrer de les Agudes entre els carrers de Sant Llop i Collformic afectant les parcel·les que van del número 500 al 514. Poden veure’s afectades altres habitatges que estant fora d’aquest tram, però poden penjar de la canonada en qüestió.

• Connexió de la canonada provisional d’un tram del carrer Collformic que afectaran les parcel·les que van del número 902A al 917.

El subministrament d’aigua es tallarà des de les 10:00 h. fins les 16:00 h. 

Per altra banda l’empresa COYNSA 2000 S.L. que també intervé a les obres de la urbanització, ens comunica el següent:

Per tal d’executar els treballs necessaris per la instal·lació de l’aigua potable al carrer Collformic, serà necessari tallar el trànsit i l’accés de vehicles als següents domicilis: des del número 723 fins el 718 i del 902A fins al 914 del carrer Collformic, el tall també afectarà a l’entrada del carrer les Agudes cap a Collformic, podent accedir amb vehicles a la resta de carrer i domicilis pel carrer de Sant Llop. El tall de carrer es durà a terme des del dia 13 fins al 20 d’octubre, ambdós inclosos.

També será necessari tallar el trànsit i l’accés de vehicles als següents domicilis: del 717 al 712 i del 915 al 917 del carrer Collformic, des del 21 al 28 d’octubre, ambdós inclosos. Aquell tal afectarà al carrer de Sant Llop cap a Collformic, podent accedir amb vehicles a la resta de carrers i domicilis pel carrer Les Agudes.

Disculpin les molèsties.

L’Ajuntament

Comments are closed.