Tancament de pistes forestals per risc d’incendi

L’ajuntament de Riells i Viabrea informa que els accessos a les pistes forestals direcció Gualba i direcció Santa Fe que tenen el seu inici a l’Abadia de Riells del Montseny, i les pistes que surten de l’Ermita de Sant Llop i del Carrer Esquirols cap al Camí de Can Plana, la Font de Can Ganyes (també coneguda com a Font de l’Avet) i la Pista forestal que surt del dipòsit de Júnior Park queden tancades a causa de l’alt risc d’incendi forestal

Recomanem a tots els veïns i veïnes no fer ús de cap pista forestal per tal d’evitar els greus riscos derivats de la sequera i l’onada de calor esperant que la situació meteorològica millori els propers dies.

D’altra banda, es comunica que:

— no està permès fer barbacoes si no hi ha instal.lat un sistema de mataguspires. Tampoc es pot fer servir llenya i només es permet l’ús de carbó vegetal.
— Els treballs forestals de qualsevol mena no estan autoritzats quan es facin servir: motosserres, desbrossadores amb disc metàl.lic, tractorsamb cadenes o de martells. Per al seu ús s’haurà de demanar permís a l’Ajuntament, que ho comunicarà al Departament d’Acció Climàtica i que emetrà l’autorització o la denegació d’aquest permís.

Moltes gràcies.

Consulteu la RESOLUCIÓ INT/2326/2022, de 21 de juliol, per la qual es prorroguen i modifiquen les restriccions establertes atesa l’activació simultània del Pla de protecció Civil de Catalunya (PROCICAT), del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT), així com el Pla ALFA en determinats municipis. FENT CLIC AQUÍ

Comments are closed.