Vacances d’estiu i Covid-19

Estem al davant d’un estiu atípic on les mesures preventives per tallar els brots i prevenir la propagació de la covid-19 són  l’objectiu comú per a tothom.
Malgrat tot, avui s’inicia el període vacacional per a la majoria dels ciutadans i us volem compartir consells i mesures restrictives que cal tenir en compte a l’hora de desplaçar-nos a la destinació vacacional.

Turisme extranger: Viatges a països amb restriccions d’entrada per la Covid-19

El Departament d’exteriors del Govern d’Espanya ha editat aquesta infografia on es detallen els diversos països que estan fixant restriccions d’entrada a les persones que viatgin des d’Espanya i, alguns d’ells, han decretat quarantenes obligatòries, com és el cas del Regne Unit, Noruega o Finlàndia.


Si teniu contractat un viatge a alguna d’aquestes destinacions i teniu dubtes sobre les instruccions que heu de seguir per gaudir-lo,  podeu consultar aquest enllaç: http://consum.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Paisos-restriccions-entrada

Turisme nacional: Mapa de casos segons municipi

En canvi, si el destí de les vostes vacances és dins el territori nacional de Catalunya i voleu saber l’índex d’afectació del municipi que visitareu, podeu consultar el mapa interactiu que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals edita i actualitza diàriament. https://www.ccma.cat/324/coronavirus/risc-municipis/ 

ALTRES NOTICIES

  • La Diputació de Girona atorga una subvenció per a la restauració i conservació d'immobles d'interès patrimonial
  • És l'aniversari del teu fill/a durant els dies de confinament?
  • Targeta d'aparcament de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda

Comments are closed.