Convocatòria de subvencions per a la realització de projectes dins del Parc Natural i reserva de la Biosfera del Montseny 2024

Benvolguts/des,

Us informem de la següent convocatòria de subvencions per a la realització de projectes dins del Parc Natural i reserva de la Biosfera del Montseny 2024 dirigida a particulars i empreses. Les bases dels ajuts de cada línia els teniu disponibles en el següent enllaç web. La convocatòria és previst surti demà publicada en el BOP i a partir de dijous ja es puguin presentar sol·licituds fins el 30 de març de 2024.

Per informar de la convocatòria i aclarir dubtes, hem previst una sessió en línia el proper 5 de març, a les 17 h, la qual us demanem que en feu difusió entre les empreses i ciutadania del vostre municipi.

______________________________

Sessió en línia sobre la convocatòria d’ajuts per a la realització de projectes dins del Parc Natural i reserva de la Biosfera del Montseny

5 de març de 2024, en línia
17:00 h Benvinguda
Nil Papiol, diputat d’ODS i patrimoni natural de la Diputació de Girona

17:10 h Subvencions per a la realització de projectes dins del Parc Natural i reserva de la Biosfera del Montseny 2024
Héctor Rebollo, enginyer tècnic forestal de la Diputació de Girona en el PN del Montseny
Marina Trepat, arquitecta tècnica de la Diputació de Girona en el PN del Montseny

18:00 h Final de la sessió en línia
Una vegada feta la inscripció, el dia abans de la sessió es rebrà l’enllaç per a connectar-se mitjançant la plataforma de zoom.

Enllaç inscripció: https://forms.office.com/e/yjRcJJDXZa

Los comentarios están cerrados.