Promoció econòmica

El desenvolupament local té com a objectiu afavorir un procés reactivador de l’economia i dinamitzador de les societats locals. Ha de ser capaç d’estimular i formentar el seu creixment econòmic i crear ocupació, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida i el benestar social de les població. S’entén per promoció econòmica el conjunt d’actuacions que tenen per objectiu central el creixement de l’activitat econòmica d’un territori local, més enllà de les fronteres o delimitacions administratives del municipi.

Missió i funcions

L’àrea treballa per fomentar el desenvolupament local en el sentit més ampli del terme, a través de la creació de sinergies i xarxes de col·laboració i cooperació entre totes les pats interessades. Per aquest moti es treballa des de tres línies estratègiques:

Línia 1: facilitar eines, estratègies i formacions a la població del municipi per tal de facilitar-los l’ocupació i/o millorar el seu lloc de treball. La Borsa de Treball és un servei municipal, per tant dona cobertura a tota la població empadronada a Riells i Viabrea. El servei es troba ubicat al Centre Cultural “La Casa Nova de Can Plana”, s’ofereix els dijous al matí i el tècnic treballa de manera grupal i/o individual cada cas i en fa un seguiment. Per acollir-te al servei només cal demanar cita per telèfon (938470085) o presencialment al Centre Cultural (C/ Esquirols, 1 de Can Plana), de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 15:00h a 20:00h.

  • Borsa de treball
  • Elaboració del CV
  • Cursos de formació

Línia 2: creació de llocs de treball a partir de Plans d’Ocupació i intermediació amb empreses. En aquesta línia es treballa amb les empreses del municipi amb la finalitat d’informar-los, orientar-los i donar-los suport en la recerca de nous treballadors. Les gestió de les ofertes de treball d’una manera més directa facilita la interrelació i possibilita la generació d’una borsa de treball pròpia del municipi; per a les persones i empreses del municipi.

Línia 3: promoure el municipi de Riells i Viabrea per tal d’atraure persones d’altres poblacions amb la intenció que aquestes utilitzin els serveis, comerços i empreses del municipi amb l’objectiu final de generar riquesa local.DADES DE CONTACTE

Centre Cultural
Carrer Esquirols, 1 – Can Plana
17404 Riells i Viabrea
Tel. 93 8470085

De dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 20.00hRegidoria responsable: promoció econòmica
Tipus de gestió: directeFormulari de queixes i suggeriments

Accés directe a altres borses de treball

Servei Municipal d'ocupació_300_50
ofertes_ccselva
soc
infofeina_gris
infojobs

Los comentarios están cerrados.