Les llistes del cens electoral del municipi d’exposició al públic en preparació per a les Eleccions al Parlament Europeu

En preparació per a les pròximes Eleccions al Parlament Europeu, que se celebraran el dia 9 de juny de 2024, les Llistes del Cens Electoral del Municipi estaran en període d’exposició al públic. Aquest procés permetrà als ciutadans revisar les llistes.

Les llistes estaran disponibles al públic des del dia 22 d’abril fins al dia 29 d’abril de 2024, ambdós inclosos. Es podran consultar en les oficines de l’ajuntament del municipi corresponent.

El procediment d’exposició al públic de les Llistes del Cens Electoral és un pas important per a unes eleccions justes i representatives. El compliment d’aquesta obligació legal assegura que tots els ciutadans tinguin l’oportunitat de participar plenament en el procés electoral.

Amb aquesta iniciativa, l’ajuntament de Riells i Viabrea demostra el seu compromís amb la democràcia i el dret dels ciutadans a exercir el seu vot de manera informada i lliure en les pròximes eleccions al Parlament Europeu.

Ban Exposició Llistes.

Los comentarios están cerrados.