Riells i Viabrea inaugura el seu Skatepark

L’skatepark de Riells i Viabrea s’inaugurarà aquest divendres 8 de juny, a les 19:30 hores.

L’Ajuntament ha edificat aquesta instal·lació arrel de la demanda dels joves del municipi de disposar d’un espai professional per a practicar aquest tipus d’esport.

L’skatepark ocuparà 500 m2 i comptarà amb una pista central de formigó i 5 mòduls adaptats per practicar algunes de les modalitats d’aquest esport com són l’skate, el rolling i l’scooter. A més, també s’hi instal·larà un panell informatiu amb la normativa general d’ús i consells de seguretat. I estarà ubicat davant del Pavelló Municipal, al costat de l’antic camp de futbol.

Com a convidat especial, a l’acte inaugural hi assistirà Marcel Durbau, rider especialista en la modalitat dirtjump, que farà una demostració de les seves habilitats. En Marcel Durbau viu a La Batllòria i des dels 3 anys que practica esports amb la bicicleta.

En finalitzar l’acte se servirà un petit refrigeri i es convidarà a tots els joves del poble a utilitzar la pista.

 

L’Ajuntament de Riells i Viabrea torna a mostrar el seu compromís amb l’esport i els joves del municipi en aconseguir reunir el finançament suficient per a construir aquestes instal·lacions. L’obra va ser aprovada en ple municipal el desembre de l’any 2017.

Aquesta equipació esportiva se suma a la llista de millores que el consistori va prometre. D’aquesta manera, Riells va creixent i s’adapta amb les infraestructures i millores que es mereix el municipi.

 

Per a tots aquells que vulguin utilitzar les instal·lacions de l’skatepark, aquesta és la seva normativa d’ús:

normes d'ús skatepark

Comments are closed.