Felipe Juan González Martín (ERC)

FELIPE 2019

Dades de contacte:
Telèfon: 972 87 07 52
e-mail: fgonzalez@riellsiviabrea.cat
Hores concertades
Dedicació complerta
Retribució bruta mensual: 1.881,60 € (14 pagues)

Nascut a Barcelona el 6 d’abril del 1968, casat i pare de dos fills.

Va estudiar FP electrònica a l’escola de treball de la capital catalana, on després també hi va fer un cuss de conducció en línies transferitzades i robotitzades. Actualment està cursant el Grau de gestió i administració a la UOC.

La seva vida professional ha estat marcada pel seu pas per la SEAT de la zona franca, on durant 16 anys va treballar com a oficial 1a i responsable del grup de línia robotitzada al taller de premses.

Fins al 2014 ha estat treballant a INDCAR com a electricista de quadres elèctrics i instal·lacions per autocars, busos i minibusos.

La seva trajectòria política té els seus inicis a la seva ciutat natal on sempre ha estat vinculat als sindicats. No és fins al 2011 en que es fa militant d’ERC i entra  a l’Ajuntament de Riells i Viabrea a la legislatura 2011-2015 com a regidor de seguretat ciutadana, cultura, educació i esports

Co-fundador de l’AMPA de l’Institut de Riells i Viabrea, membre de la junta de compensació de la urbanització Ordenació Riells i Viabrea, es considera una persona molt familiar, a qui li agrada llegir i la informàtica. Apassionat del heavy-rock es considera un roquer de dalt a baix.

Los comentarios están cerrados.