Accessos al Parc Natural del Montseny des de Riells del Montseny

Com tothom sap actualment el Parc del Montseny està en un moment meravellós. L’arribada de la tardor porta els seus canvis de colors, on les fulles prenen matisos dignes de veure i ser gaudits. També és una època de fruit silvestre, de castanyes i bolets que fan de l’entorn un atractiu de ser visitat.

Per aquest motiu en aquestes dates es concentren molts vehicles i persones que accedeixen al Montseny gironí des de Riells del Montseny i això provoca que, any rere any, hi hagi problemes que afecten els veïns i veïnes de la zona. Per això l’ajuntament de Riells i Viabrea juntament amb el vistiplau del Parc ha posat en marxa el reordenament de la plaça de l’Abadia de Riells i els accessos a aquesta zona pintant i delimitant línies d’aparcament i dues places de mobilitat reduïda. Tot plegat amb l’objectiu d’evitar aglomeracions.

A més,  l’ajuntament de Riells i Viabrea ha demanat a la Diputació de Girona un reforç d’informadors perquè estableixin un control més estricte dels accessos on es produeixen més aglomeracions.

 

Comments are closed.