Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Ruta per la mobilitat sostenible

19 setembre a les 09:00 / 11:00

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Els objectius principals de la Setmana són els següents:

  • Estimular un comportament ciutadà, en relació amb l’ús del vehicle, compatible amb el desenvolupament urbà sostenible, en particular amb la protecció de la qualitat de l’aire, la prevenció d’accidents de trànsit, la reducció d’emissió de gasos que provoquen l’efecte hivernacle i el consum racional dels recursos energètics.
  • Sensibilitzar la ciutadania sobre els impactes ambientals del transport i informar-la sobre les seves diferents modalitats.
  • Impulsar l’ús dels mitjans de transport sostenibles i, en particular, el transport públic, la bicicleta, la mobilitat a peu i els vehicles elèctrics.
  • Potenciar un retrobament de la ciutadania amb la ciutat, la seva gent i el seu patrimoni cultural, en un entorn saludable i relaxat.
  • Reflexionar sobre com afecta a la nostra salut l’ús excessiu del transport motoritzat. Per una banda, la contaminació atmosfèrica i la congestió que generen tenen un impacte negatiu sobre els sistemes respiratori i cardiovascular. Per una altra, propicien el sedentarisme i la inactivitat física.

Per aquest motiu l’Ajuntament de Riells i Viabrea celebrarà el proper 19 de setembre “La ruta per la mobilitat sostenible” que es pot fer caminant, en bicicleta o patinet.
– Les sortides es realitzaran de forma esglaonada de 9h a 11h a la plaça de la Vila.
– Hi haurà un sorteig de 2 cistelles de Km0
– Preu de l’entrada: 2€, hi haurà entrepà i beguda per a cada participant.
– El recorregut és de 6,4 Km
– Inscripcions del 9 al 15 de setembre*

*Ampliació del termini d’inscripcions a la Ruta per la mobilitat sostenible

Compra la teva entrada al següent enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/caminada-de-la-mobilitat-sostenible-riells-i-viabrea

Mostra els detalls

Data:
19 setembre
Hora:
09:00 / 11:00
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Riells i Viabrea,Girona17404Catalunya+ Mapa de Google
Telèfon:
972870752